Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Rreth nesh

Bota Jonë

Si e shikojmë ne?

Bota po ndryshon. Shumë shpejtë se kurrë më parë. Dixhitalizimi është forca më e madhe e kohës sonë. Dixhitalizimi po ofron mundësi për të krijuar biznese të reja apo për të zhvilluar ato egzistuese!
Në ditët e sotme “I zgjuari është më i madh se i madhi”.

Vizioni ynë

Çfarë mendojmë ne për të gjitha këto zhvillime?

Ne besojmë se mund të përshpejtojmë bizneset duke krijuar lidhje më të zgjuara midis teknologjisë, njerëzve dhe proceseve. E ardhmja e biznesit është e sigurt, vetëm kur mendjet dhe zemrat e të gjithë organizatës janë në radhë të parë dixhitale.

Misioni Ynë

Çfarë na shtyn ne përpara?

Ne jemi truri dixhital i klientëve. Ne tërheqim vëmendjen e tyre dhe krijojmë një avantazh konkurrues për ta, përmes inovacioneve dhe zgjidhjeve kreative. 

KUSH JEMI NE?

Ne jemi një agjenci inovative e fokusuar në marketingun digjital. Ne ndërthurim kreativitetin njerëzor me teknologjinë bashkëkohore, duke i ofruar bizneseve një prezencë profesionale online si dhe mbështetje të pakushtëzuar për arritjen e qëllimeve dhe objektivave.

ÇFARË NE OFROJMË?
Social Media Marketing

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne ju ndihmojmë në përzgjedhjen dhe krijimin e kontentit/përmbajtjes më të përshtatshme dhe tërheqëse, duke gjetur rrugën dhe mënyrën e duhur për të arritur audiencën tuaj të synuar. 

Web Design and Development

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe web profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë. Ne krijojmë materiale efektive të orientuara nga SEO dhe krijojmë grafika të personalizuara, tërheqëse dhe të dizajnuara me profesionalizëm, të afta për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve.

Brandime

Identiteti i markës synon të krijojë, në mendjen e audiencës së synuar, një identitet solid dhe të qartë, lehtësisht të dallueshëm dhe të identifikueshëm në disa elementë dallues.
Në mënyrë që të ndërtojmë një identitet të përcaktuar dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës, ne do të kryejmë një analizë të thellë të kompanisë suaj, vlerave dhe objektivave të saj për të ndërtuar  strategjinë më të mirë për markën tuaj. 

Graphic & Krijim Kontenti

Në fushën e dizajnit, ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh. Ju e dini që biznesi, rrjetet sociale, web, etj., varen shumë nga ajo që ju tregoni dhe sesi e prezantoni!

Disa nga shërbimet që ofrojmë në këtë fushë janë:

 • Dizajnimi i logos;
 • Krijimin e kontentit për rrjetet sociale; 
 • Dizajni i paketimeve të ndryshme;
 • Dizajni i broshurave;
 • Dizajni i fletëpalosjeve; 
 • Dizajnimi i buletineve, raporteve, publikimeve, etj; 
 • Kartëvizita; 
Foto & Video Profesionale

Përfaqësimi i biznesin tuaj në internet dhe rrjete sociale me foto & video profesionale,  nxjerr në pah kujdesin dhe profesionalizmin tuaj, shërbimet dhe vlerat tuaja; Me ne mund t’i jepni biznesit tuaj një imazh të kuruar profesional, kjo falë videove promocionale, videove me dron, reels-ave për instagram dhe fotove profesionale. 

Të tjera
 • Email Marketing;
 • SEO;
 • Google Business;
 • Google Ads, etj.

PARTNERËT TANË

Disa nga partnerët të cilët na besojnë!

Cili është biznesi juaj?

Le të bashkëpunojmë...