Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Brandime

Identiteti i markës synon të krijojë, në mendjen e audiencës së synuar, një identitet solid dhe të qartë, lehtësisht të dallueshëm dhe të identifikueshëm në disa elementë dallues.
Në mënyrë që të ndërtojmë një identitet të përcaktuar dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës, ne do të kryejmë një analizë të thellë të kompanisë suaj, vlerave dhe objektivave të saj për të ndërtuar  strategjinë më të mirë për markën tuaj. Ne do të studiojmë logon dhe dizajnin e kompanisë suaj, për të zgjedhur grafikën, përmbajtjen dhe gjithçka tjetër të nevojshme dhe të përshtatshëm për t’u shpërndarë në rrjetet sociale

Disa nga projektet tona më të fundit

Disa brandime për klientët tanë

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.