Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Foto & Video Promocionale

Përfaqësimi i biznesin tuaj në internet dhe rrjete sociale me foto & video profesionale,  nxjerr në pah kujdesin dhe profesionalizmin tuaj, shërbimet dhe vlerat tuaja; Me ne mund t’i jepni biznesit tuaj një imazh të kuruar profesional, kjo falë videove promocionale, videove me dron, reels-ave për instagram dhe fotove profesionale. 

Ne kemi disponojmë pajisjet më bashkëkohore dhe profesionale për realizimin e fotove dhe videove profesionale me qëllim promovimin profesional të biznesit tuaj. Ne mundësojmë foto profesionale për fletëpalosje, katalogë, foto produktesh, etj., për çfarëdolloj aktiviteti biznesi. 

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.