Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Shërbime të tjera

Google Ads

Nëse dëshironi që biznesi, produktet apo shërbimet tuaja të shfaqen ndër të parat në Google, atëherë Google Ads është zgjidhja ideale.  Promovoni biznesin tuaj në rrjetin e gjerë të Google, duke përfshirë në rrjetin e kërkimit, faqen tuaj të web-it, shërbimet, produktet, vendodhjen, kontaktet, etj. Pas një studimi të plotë të biznesit tuaj ne ndërtojmë një strategji të dedikuar, aktivizojmë, monitorojmë dhe optimizojmë reklamat e Google Ads për të maksimizuar qëllimet e biznesit suaj në motorin më të madh të kërkimit.

Email Marketing

Rikujtoni klientët  tuaj dhe krijoni klientë të rinj përmes emailit të tyre, me mesazhe promovuese të vazhdueshme. Ne do të merremi me studimin e subjektit të emailit dhe mesazhit komercial, krijimin dhe dërgimin e emaileve në databasa  të profilizuara sipas veprimtarisë  së biznesit. Në përfundim mundësojmë dhe dërgimin e plotë të  raportit të detajuar me statistikat përkatëse.

SEO

Ne krijojmë dhe dizajnojmë faqe webi të orientuara nga SEO. Ne studiojmë strukturën, tekstet dhe imazhet që lejojnë faqen tuaj të web-it të renditet ndër të parat në motorët e kërkimit. Ne studiojmë strategjinë më të mirë të indeksimit në mënyrë që të garantojmë praninë tuaj në internet në të gjithë motorët e kërkimit. Duke studiuar fjalë kyçe dhe faktorë të tjerë që përcaktojnë algoritmin, ne do t’ju ndihmojmë të merrni një renditje më të mirë në SERP të Google si dhe të keni një shikushmëri të lartë.

Google Business

Kthejini njerëzit që ju gjejnë në Google dhe Google Maps në klientë të rinj. Nëpërmjet Google Business ne ju mundësojmë një profil biznesi në Google, nëpërmjet të cilit klientët mund t’ju gjejnë fare lehtë dhe të njihen me biznesin, produktet, shërbimet, adresën apo kontaktet tuaja në çdo moment. Ne krijojmë dhe menaxhojmë profilin tuaj duke e personalizuar atë me foto, oferta, postime dhe më shumë elementë të tjerë.

Email Marketing

Rikujtoni klientët  tuaj dhe krijoni klientë të rinj përmes emailit të tyre, me mesazhe promovuese të vazhdueshme. Ne do të merremi me studimin e subjektit të emailit dhe mesazhit komercial, krijimin dhe dërgimin e emaileve në databasa  të profilizuara sipas veprimtarisë  së biznesit. Në përfundim mundësojmë dhe dërgimin e plotë të  raportit të detajuar me statistikat përkatëse.

SEO

Ne krijojmë dhe dizajnojmë faqe webi të orientuara nga SEO. Ne studiojmë strukturën, tekstet dhe imazhet që lejojnë faqen tuaj të web-it të renditet ndër të parat në motorët e kërkimit. Ne studiojmë strategjinë më të mirë të indeksimit në mënyrë që të garantojmë praninë tuaj në internet në të gjithë motorët e kërkimit. Duke studiuar fjalë kyçe dhe faktorë të tjerë që përcaktojnë algoritmin, ne do t’ju ndihmojmë të merrni një renditje më të mirë në SERP të Google si dhe të keni një shikushmëri të lartë.

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.