Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Graphic Design

Në fushën e dizajnit, ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh. Ju e dini që biznesi, rrjetet sociale, web, etj., varen shumë nga ajo që ju tregoni dhe sesi e prezantoni!

Disa nga shërbimet që ofrojmë në këtë fushë janë:

 • Dizajnimi i logos;
  Ne krijojmë një markë kreative për biznesin tuaj në rritje.
 • Krijimin e kontentit për rrjetet sociale; Nëse ju i menaxhoni vet rrjetet tuaja sociale por keni nevojë për kontent profesional, atëherë zgjidhja jemi ne.
 • Dizajni i paketimeve të ndryshme;
  Paketimi juaj tregon se çfarë ka brenda produktit tuaj.
 • Dizajni i broshurave; Dizajnimi i broshurave është një proces për të kthyer klientët tuaj duke përdorur modele të ndryshme
 • Dizajni i fletëpalosjeve; – E dini se fletëpalosjet janë mjetet më të mira për marketing?
 • Dizajnimi i buletineve, raporteve, publikimeve, etj; Thjesht jini në kontakt me klientët tuaj duke krijuar buletine dhe raporte të ndryshm
 • Kartëvizita; Ne krijojmë përshtypjen e parë të biznesit tuaj.

Disa nga punimet tona të fundit!

DIsa nga punët tona më të fundit në fushën e grafikës...

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.