HomeKalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025blogsKalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025

Kalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025

Festat zyrtare të Shqipërisë janë ditë të rëndësishme për të përkujtuar historinë dhe kulturën e vendit tonë. Ndaj në këtë artikull Marketing One është kujdesur që të paraqesë kalendarin për festat zyrtare në 2024 dhe 2025. Gjithashtu do mund të njiheni me kalendarin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit për vitin 2024.

Formati i datave të mëposhtme është dd.mm.yy.
* Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë)

KALENDARI FESTAVE ZYRTARE PER 2024 DHE 2025

Festat Zyrtare per vitin 2024

 • 01.01.2024 => Festat e Vitit të Ri
 • 02.01.2024 => Festat e Vitit të Ri
 • 14.03.2024 => Dita e Verës
 • 31.03.2024 => E diela e Pashkëve Katolike
 • 01.04.2024 => E hëna e Pashkëve Katolike*
 • 10.04.2024 => Dita e Bajramit të Madh
 • 22.04.2024 => Dita e Nevruzit
 • 01.05.2024 => Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 05.05.2024 => E diela e Pashkëve Ortodokse
 • 06.05.2024 => E hëna e Pashkëve Ortodokse*
 • 17.06.2024 => Dita e Kurban Bajramit
 • 05.09.2024 => Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
 • 28.11.2024 => Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29.11.2024 => Dita e Çlirimit
 • 08.12.2024 => Dita Kombëtare e Rinisë
 • 09.12.2024 => Dita Kombëtare e Rinisë*
 • 25.12.2024 => Krishtlindje
 • 35.12.2025 => Virgjilja e Vitit të Ri 2025

Festat Zyrtare per vitin 2025

 • 01.01.2025 => Festat e Vitit të Ri
 • 02.01.2025 => Festat e Vitit të Ri
 • 14.03.2025 => Dita e Verës
 • 22.04.2025 => Dita e Nevruzit
 • 24.04.2025 => Dita e Nevruzit*
 • 31.03.2025 => Dita e Bajramit të Madh
 • 20.04.2025 => E diela e Pashkëve Ortodokse
 • 20.04.2025 => E diela e Pashkëve Katolike
 • 21.04.2025 => E hëna e Pashkëve Ortodokse*
 • 21.04.2025 => E hëna e Pashkëve Katolike*
 • 01.05.2025 => Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 07.06.2025 => Dita e Kurban Bajramit
 • 05.09.2025 => Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
 • 28.11.2025 => Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29.11.2025 => Dita e Çlirimit
 • 01.12.2025 => Dita e Çlirimit*
 • 08.12.2025 => Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25.12.2025 => Krishtlindje
 • 31.12.2025 => Virgjilja e Vitit të Ri 2026

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?