HomeKalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025blogsKalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025

Kalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025

Kalendari festave zyrtare. Festat zyrtare të Shqipërisë janë ditë të rëndësishme për të përkujtuar historinë dhe kulturën e vendit tonë. Ndaj në këtë artikull Marketing One është kujdesur që të paraqesë kalendarin për festat zyrtare në 2024 dhe 2025. Gjithashtu do mund të njiheni me kalendarin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit për vitin 2024.

Formati i datave të mëposhtme është dd.mm.yy.
* Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë)

KALENDARI FESTAVE ZYRTARE PER 2024 DHE 2025

Festat Zyrtare per vitin 2024

 • 01.01.2024 => Festat e Vitit të Ri
 • 02.01.2024 => Festat e Vitit të Ri
 • 14.03.2024 => Dita e Verës
 • 31.03.2024 => E diela e Pashkëve Katolike
 • 01.04.2024 => E hëna e Pashkëve Katolike*
 • 10.04.2024 => Dita e Bajramit të Madh
 • 22.04.2024 => Dita e Nevruzit
 • 01.05.2024 => Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 05.05.2024 => E diela e Pashkëve Ortodokse
 • 06.05.2024 => E hëna e Pashkëve Ortodokse*
 • 17.06.2024 => Dita e Kurban Bajramit
 • 05.09.2024 => Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
 • 28.11.2024 => Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29.11.2024 => Dita e Çlirimit
 • 08.12.2024 => Dita Kombëtare e Rinisë
 • 09.12.2024 => Dita Kombëtare e Rinisë*
 • 25.12.2024 => Krishtlindje
 • 31.12.2024 => Virgjilja e Vitit të Ri 2025

Festat Zyrtare per vitin 2025

 • 01.01.2025 => Festat e Vitit të Ri
 • 02.01.2025 => Festat e Vitit të Ri
 • 14.03.2025 => Dita e Verës
 • 22.04.2025 => Dita e Nevruzit
 • 24.04.2025 => Dita e Nevruzit*
 • 31.03.2025 => Dita e Bajramit të Madh
 • 20.04.2025 => E diela e Pashkëve Ortodokse
 • 20.04.2025 => E diela e Pashkëve Katolike
 • 21.04.2025 => E hëna e Pashkëve Ortodokse*
 • 21.04.2025 => E hëna e Pashkëve Katolike*
 • 01.05.2025 => Dita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 07.06.2025 => Dita e Kurban Bajramit
 • 05.09.2025 => Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës
 • 28.11.2025 => Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29.11.2025 => Dita e Çlirimit
 • 01.12.2025 => Dita e Çlirimit*
 • 08.12.2025 => Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25.12.2025 => Krishtlindje
 • 31.12.2025 => Virgjilja e Vitit të Ri 2026
kalendari festave zyrtare
kalendari festave zyrtare

Kalendari Festave Zyrtare ne Itali 2024 dhe 2025

Kalendari Festave Zyrtare ne Itali 2024

01.01.2024CapodannoCelebrazione dell’inizio del nuovo anno
08.04.2024Pasquetta (lunedì dopo Pasqua)Giorno dedicato al riposo e alla celebrazione in seguito alla Pasqua cristiana
25.04.2024Liberazione dell’ItaliaGiorno dedicato alla commemorazione della Liberazione dell’Italia
01.05.2024Festa dei LavoratoriGiorno internazionale dei lavoratori
15.08.2024Assunzione di Maria:Festa religiosa importante per la Chiesa cattolica
01.11.2024 OgnissantiCommemorazione di tutti i santi
25.12.2024Natale Festa religiosa importante per i cristiani di tutto il mondo
26.12.2024Santo StefanoCommemorazione di Santo Stefano
Festat Zyrtare ne Itali per 2024 – Pushimet Zyrtare ne Itali 2024

Kalendari Festave Zyrtare ne Itali 2025

01.01.2025CapodannoCelebrazione dell’inizio del nuovo anno
31.03.2025Pasquetta (lunedì dopo Pasqua)Giorno dedicato al riposo e alla celebrazione in seguito alla Pasqua cristiana
25.04.2025Liberazione dell’ItaliaGiorno dedicato alla commemorazione della Liberazione dell’Italia
01.05.2025Festa dei LavoratoriGiorno internazionale dei lavoratori
15.08.2025Assunzione di Maria:Festa religiosa importante per la Chiesa cattolica
01.11.2025OgnissantiCommemorazione di tutti i santi
25.12.2025Natale Festa religiosa importante per i cristiani di tutto il mondo
26.12.2025Santo StefanoCommemorazione di Santo Stefano
Festat Zyrtare ne Itali per 2025 – Pushimet Zyrtare ne Itali 2025

One thought on “Kalendari festave zyrtare të Shqipërisë për vitin 2024 dhe 2025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?