HomeKlientët tanë në vite

Klientët tanë në vite

Tradita Popullore Edlira

Menaxhimin e social medias , krijim kontenti, photoshooting, konsulencë marketingu, ads, etj.

Fit Express

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, photoshooting, video production, ads, etj.

Premium Lounge Bar

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, photoshooting, video production, ads, etj.

Golden Home Linen

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, konsulencë marketingu, menaxhim webi, ads, etj.

Fitness Zone

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, photoshooting, video production, ads, etj.

VIND shpk

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, photoshooting, video production, ads, etj.

K-AKS shpk

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, video promocionale, menaxhim webi, ads, etj.

PINCA

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, ads, etj.

Electrova

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, video production, ads, etj.

Studio by Romi

Menaxhimin e social medias, krijim logo, krijim kontenti, video promocionale, ads, etj.

Dr. Alba Osmanaj

Menaxhimin e social medias, krijim logo, krijim kontenti, ads, etj.

Spaklean

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, ads, etj.

Auto Aksesorë Albania

Menaxhimin e social medias, krijim logo, krijim kontenti, ndërtim dhe menaxhim webi, ads, etj.

Super Store

Menaxhimin e social medias, krijim logo, krijim kontenti, ads, etj.

Aliko Hotel

Krijim logo, Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, ads, etj.

Sopoti Company

Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, ndërtim dhe menaxhim webi, ads, etj.

EIden Komplex

Menaxhimin e social medias,  krijim kontenti, foto, video, ads, etj.

Auto Dekor

Krijim logo, Menaxhimin e social medias, krijim kontenti, ads, etj.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?