HomeGoogle Business dhe përfitimet e tij.GoogleGoogle Business dhe përfitimet e tij.

Google Business dhe përfitimet e tij.

Google Business është një mjet i lehtë për t’u përdorur për bizneset dhe organizatat për të menaxhuar praninë e tyre në internet në Google. Për të ndihmuar klientët të gjejnë biznesin tënd, mund të verifikosh biznesin dhe të modifikosh informacionin e këtij të fundit.

Përfitimet që një biznes merr nga të paturit një profil në google business janë si më poshtë:

1. Google My Business ju ndihmon të krijoni besim me klientët.

Një nga pengesat më të mëdha me të cilat përballen konsumatorët sot është ndërtimi i mjaftueshëm i besimit me një biznes për të bërë me siguri një blerje. Si pronar biznesi, një nga hapat më të thjeshtë që mund të ndërmerrni për të ndihmuar me këtë është t’i siguroni atyre vendndodhjen tuaj në Google Business. Në fakt, markat që shfaqen në Google kanë pothuajse 3 herë më shumë gjasa të konsiderohen me reputacion nga konsumatorët.

2. Google My Business mund t'ju mësojë më shumë për klientët tuaj.

Nuk është sekret që sa më shumë të dini për klientët tuaj, aq më mirë do të jeni në gjendje t’i apeloni ata. Nga faqja juaj “Biznesi im në Google”, lundrimi te seksioni “Insights” do t’ju japë një mori analizash të vlefshme që zbulojnë se sa e dukshme është marka juaj, cilët janë klientët tuaj të synuar dhe si po angazhohen ata me biznesin tuaj.

3. Një profil Google My Business ju ndihmon të renditeni sa më lart në rezultate.

Ashtu si të gjithë ne, Google ka një punë për të bërë. Ndërsa ndonjëherë mund të duket sikur po funksionon kundër jush, Google dëshiron t’u tregojë klientëve për biznesin tuaj sepse duhet t’u sigurojë kërkuesve informacion të vlefshëm. Sa më shumë që Google të dijë për biznesin tuaj, aq më i lartë do t’ju renditë në motorin e kërkimit dhe në rezultatet e Maps.

4. Google Business mund të rrisë angazhimin me markën tuaj.

Profilet e Google Business ofrojnë mundësi të shumta për angazhim. Klientët e mundshëm mund të hyjnë në faqen tuaj të internetit ose t’ju telefonojnë me një trokitje ose klikim. Edhe më e dobishme është aftësia për të rezervuar një tavolinë ose për të rezervuar një takim direkt përmes listimit tuaj.

5. Shfaquni në kërkimet e Google Maps për të rritur shitjet.

Ndërsa një kërkim i shpejtë në Google është efektiv për ngushtimin e opsioneve veçanërisht për konsumatorët në një pajisje celulare 86% e njerëzve përdorin Google Maps për të lokalizuar bizneset aty pranë. Kur është më e përshtatshme për klientët të vijnë në biznesin tuaj nëse ju gjejnë afër, ju keni më shumë gjasa ta bëni atë shitje.

Plus, klientët që gjejnë një markë përmes listimit të tyre në Google My Business kanë deri në 50% më shumë gjasa për të bërë një blerje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?