Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Web Design and Development

Web Design and Development

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe webi profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë tuaj. Ne krijojmë materiale efektive të orientuara...
View Project

Graphic & Content Design

Në fushën e dizajnit, ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh. Ju e dini që biznesi, rrjetet sociale, web, etj., varen shumë nga ajo që ju tregoni dhe...
View Project

Foto & Video Promocionale

Përfaqësimi i biznesin tuaj në internet dhe rrjete sociale me foto & video profesionale,  nxjerr në pah kujdesin dhe profesionalizmin tuaj, shërbimet dhe vlerat tuaja; Me...
View Project