Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

#PROJEKTET

Pro Life Pharma

është një ndër klientët tanë me të cilët bashkëpunojmë në menaxhimin e social medias. 

Pro Life Pharma është krijuar në vitin 2018 dhe importon, promovon medikamente dhe shtesa ushqimore . Pro Life Pharma ka ekskluzivitetin për importin, marketingun dhe distribucionin me disa kompani prodhuese të produkteve farmaceutike, si: PharmaBer srl ValuMed Atisav Azienda Farmaceutica Italiana.

Çfarë ndryshimi ju sjellim ne

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar

Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.