Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe web profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë.

Ne projektojmë, dhe krijojmë faqe web profesionale të tregtisë elektronike (e-commerce), për t’ju lejuar të menaxhoni shitjet tuaja në një mënyrë të thjeshtë, të sigurt dhe funksionale.

Dyqani juaj online do të jetë i suksesshëm dhe i plotë falë menaxhimit të porosive dhe pagesave, zhvillimit të katalogëve dhe fletëpalosjeve të produkteve, analizës së shitjeve, etj.

Before After

Pse ne?

Ne mund të krijojmë një dyqan online, i cili pasqyron imazhin e markës ose kompanisë suaj për t’i dhënë një shtysë shitjeve tuaja.

Ne krijojmë faqe web, të cilat  përshtaten me pajisje të ndryshme, për t’u siguruar që faqja juaj të shikohet saktë me çdo pajisje (PC, notebook, smartphone, tablet…).

Ne zhvillojmë strukturën më të mirë për faqen tuaj, me formate strategjike dhe funksionale, për ta bërë faqen tuaj të web-it të qartë dhe me informacion lehtësisht të disponueshëm.

projektet tona më të fundit...

Dizajn unik në bazë të identitetit dhe vlerave tuaja!

Ne krijojmë materiale efektive të orientuara nga SEO dhe krijojmë grafika të personalizuara, tërheqëse dhe të dizajnuara me profesionalizëm, të afta për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve.

le të bashkëpunojmë

Nëse dëshironi që dhe websiti juaj të jetë i tillë, jemi vetëm një telefonatë/email larg jush!