Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

PSE DUHET TË ZGJIDHNI MARKETING ONE?

Disa arsye pse Marketing One është bashkëpuntori juaj ideal!

  • Mundësojmë përfaqësim profesional në treg;
  • Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh në një paketë të vetme;
  • Përmirësojmë & kurojmë imazhin e biznesit tuaj;
  • Ju kursejmë kohë, energji dhe para;
  • Ofrojmë çmime tepër të arsyeshme.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.