Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Shërbimet

Play Video

Social Media Marketing

Marketing One që nga krijimi i tij në fokusin e tij kryesor ka pasur
Social Median.

Ky shërbim konsiston në menaxhimin vazhdueshme të rrjeteve sociale, duke krijuar kontent në mënyrë konsistente në varësi të fokusit të biznesit.

Impakti në sukses 0%

Një tjetër rëndësi të veçantë gjatë menaxhimit të social medias përfshihet dhe krijimi & gjetja e audiencës së përshtatshme në varësi të biznesit, krijimin e hashtagëve si dhe krijimin dhe krijimin, ndjekjen dhe analizimin e fushatave të ndryshme promocionale. Përgjithësisht rrjetet më të zakonshme që menaxhohen janë Facebook dhe Instagram.

Capabilities

We work in the fields of UI/UX design, interiors, photography and art direction.

Clients we work for

Our clients.

JPMorgan Chase, 2019
www.jpmorgan.com

Berkshire Hathaway, 2019
www.bhathaway.com

Royal Dutch Shell, 2018
www.shell.com

Mastercard, 2018
www.mastercard.com

HSBC Holdings, 2018
www.hsbc.com

Anheuser-Busch InBev, 2018
www.anheuserbusch.com

Procter & Gamble, 2017
www.pg.com

Merck & Co., 2017
www.merck.com

Unilever, 2017
www.uniliver.com

L’Oréal Group, 2016
www.loreal.com

Novo Nordisk, 2016
www.novonordisk.com

Naspers, 2016
www.naspers.com

Allianz, 2016
www.allianz.com

Testimonials

What our clients say
about our studio.

Awards & Honors

The awards won
by our project.

When our team provides design and digital marketing. Applied arts can include industrial design, graphic design, fashion design, and the decorative arts which traditionally includes craft objects.

3x Website of the Day

2x Best Website

5x Mobile of the Day

2x Best Homepage

0+
Succeeded
Projects
0+
Working hours
were spent

The team

Meet the team.

Stephanie Lawrence

CEO, Colabrio Media

Stephanie is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

Alex Regelman

CEO, Colabrio Media

Alex is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

Stacey Stamper

Network Partner, Colabrio Media

Stacey is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

Collaboration

Got a project?
Let’s talk.

We’re a team of creatives who are excited about unique ideas and help fin-tech companies to create amazing identity by crafting top-notch UI/UX.