Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Social Media Marketing

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne ju ndihmojmë në përzgjedhjen dhe krijimin e kontentit/përmbajtjes më të përshtatshme dhe tërheqëse, duke gjetur rrugën dhe mënyrën e duhur për të arritur audiencën tuaj të synuar. Nëpërmjet rrjeteve sociale ne ju mundësojmë:  

  • Rritjen e shikushmërisë dhe njohjen e markës/biznesit tuaj;
  • Përmirësimin, kurimin dhe rritjen e imazhit të biznesit;
  • Mënyrat për të arritur tek audienca e synuar;
  • Sigurimin e klientëve të rinj;
  • Mbështetjen e klientëve egzistues;
  • Mbajmë biznesit tuaj të përditësuar me tendencat më të fundit;
  • Orientimin dhe drejtimin e trafikut në faqen tuaj web, etj.


Projektet tona më të fundit...

Klientë të cilët na kanë besuar përfaqësimin e biznesit të tyre në rrjetet sociale!

Ne menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.
Çdo muaj, ne paraqesim një kalendar  të plotë me materiale, tekste, grafika, video, etj., dhe ju sugjerojmë fushatat që duhet investuar, në varësi të buxhetit tuaj, për të arritur në mënyrë efektive dhe efikase objektivat tuaja të marketingut.

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.