Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725

Web Design & Development

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe web profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë. Ne krijojmë materiale efektive të orientuara nga SEO dhe krijojmë grafika të personalizuara, tërheqëse dhe të dizajnuara me profesionalizëm, të afta për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve.
Ne studiojmë aksesin dhe mbarëvajtjen më të mirë të faqes, si nga pikëpamja teknike, ashtu edhe nga pikëpamja e përdoruesit përfundimtar. Ne zhvillojmë strukturën më të mirë për faqen tuaj, me formate strategjike dhe funksionale, për ta bërë faqen tuaj të web-it të qartë dhe me informacion lehtësisht të disponueshëm.

Ne projektojmë dhe krijojmë faqe web profesionale të tregtisë elektronike (e-commerce), për t’ju lejuar të menaxhoni shitjet tuaja në një mënyrë të thjeshtë, të sigurt dhe funksionale. Dyqani juaj online do të jetë i suksesshëm dhe i plotë falë menaxhimit të porosive dhe pagesave, zhvillimit të katalogëve dhe fletëpalosjeve të produkteve, analizës së shitjeve, etj. Ne mund të krijojmë një dyqan online, i cili pasqyron imazhin e markës ose kompanisë suaj për t’i dhënë një shtysë shitjeve tuaja.

Disa nga projektet tona më të fundit!

Disa nga klientët të cilët na kanë besuar ndërtimin & menaxhimin e websit-eve

Ne krijojmë faqe web, të cilat  përshtaten me pajisje të ndryshme, për t’u siguruar që faqja juaj të shikohet saktë me çdo pajisje (PC, notebook, smartphone, tablet…). Faqet web të ndërtuara na ne, përshtaten automatikisht me pajisjen nga e cila po shfletohet, duke siguruar shfaqjen dhe lëvizjen e saktë të nevojave të klientit. Cilido qoftë shfletuesi në PC apo Smartphone ne krijojmë një websit performues dhe të optimizuar që lejon navigim të shpejtë dhe lexueshmëri të shkëlqyer.

ÇFARË NE BËJMË PËR JU?

Ne promovojmë markën/biznesin tuaj në rrjetet sociale, duke ndërtuar një plan të strukturuar sipas qëllimeve tuaja.

Ne menaxhojmë menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një kalendar të integruar publikimesh në rrjete të ndryshme sociale, duke identifikuar nevojën dhe duke përcjellë mesazhin e duhur.

Cili është ndryshimi që ne ju sjellim?

Në dy fotot e mëposhtme kemi bërë një ilustrim sesi kontenti i social medias ka qenë dhe sesi është transformuar!  Ps: ju lutemi tërhiqeni shigjetën majtas-djathtas

Before After
Before After

Projektet tona më të fundit në Social Media Marketing

Disa nga klientët tanë të cilët na kanë besuar menaxhimin e rrjeteve sociale!

LE TË BASHKËPUNOJMË

Na kontaktoni për të marr ofertën tuaj të dedikuar

Jepini ndryshimin e duhur dhe bashkëkohorë biznesit tuaj!
Transformoni
marketingun tuaj digjital duke krijuar një vlerë të vërtetë në treg.