Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
[email protected]
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
[email protected]
Ph: +1.831.306.6725
Social Media Marketing
Ne menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet...
Web Design and Development
Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe webi profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë...
Graphic & Content Design
Në fushën e dizajnit, ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh. Ju e dini që biznesi, rrjetet sociale, web, etj., varen shumë...
Foto & Video Promocionale
Përfaqësimi i biznesin tuaj në internet dhe rrjete sociale me foto & video profesionale,  nxjerr në pah kujdesin dhe profesionalizmin...
Branding
Identiteti i markës synon të krijojë, në mendjen e audiencës së synuar, një identitet solid dhe të qartë, lehtësisht të...
Të tjera
Professional SEO Services, Google Business, Google Ads, Email Marketing
Scroll

Social Media Marketing

Ne menaxhojmë në mënyrë profesionale rrjetet tuaja sociale, duke integruar komunikimin dixhital në strategjinë tuaj të biznesit. Bazuar në qëllimet tuaja, ne hartojmë dhe krijojmë një...
View Project

Web Design and Development

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe krijojmë faqe webi profesionale, me një ndikim të fortë vizual, në përputhje me imazhin e kompanisë tuaj. Ne krijojmë materiale efektive të orientuara...
View Project

Graphic & Content Design

Në fushën e dizajnit, ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh. Ju e dini që biznesi, rrjetet sociale, web, etj., varen shumë nga ajo që ju tregoni dhe...
View Project

Foto & Video Promocionale

Përfaqësimi i biznesin tuaj në internet dhe rrjete sociale me foto & video profesionale,  nxjerr në pah kujdesin dhe profesionalizmin tuaj, shërbimet dhe vlerat tuaja; Me...
View Project

Branding

Identiteti i markës synon të krijojë, në mendjen e audiencës së synuar, një identitet solid dhe të qartë, lehtësisht të dallueshëm dhe të identifikueshëm në disa...
View Project

Të tjera

Professional SEO Services, Google Business, Google Ads, Email Marketing
View Project