Kërkohet Social Media Manager

Marketing One kërkon të punësojë Social Media Manager (full-time)
Detyrat që kërkohen janë:
• Konceptimin i kontentit të postimeve për rrjetet sociale (Instagram, facebook,  linkedin, blog, etj.)
• Planifikimi i postimeve përgjatë gjithë javës.
• Konceptim të fushatave të marketingut si: Facebook & Instagram ads, etj.
• Bashkepunim të ngushtë me departamentin e Grafikes.
• Korrespondencë e vazhdueshme me klientët aktual edhe ata të rinj.
• Preferohen kandidate me eksperienca punësimi të mëparshme por nuk është kusht i domosdoshëm.

Kualifikimet/Kerkesat:

• Preferohen kandidatët që kanë studiuar në Marketing (por jo kusht i domosdoshëm).
• Kusht njohja dhe shkrimi shumë i mirë i gjuhës shqipe.
• Njohuri shumë të mira të marketingut digjital.
• Njohja e një një gjuhe të huaj përbën avantazh.
• Njohuri të programit të Canva-s, etj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?